Om oss

bild_17

För många är skogen det viktigaste de äger. Både ur klimatsynpunkt och rent affärsmässigt. Därför känner vi oss oerhört stolta över att kunna bidra till just din skogs välmående. Det hela började hösten 2000 när Östergötlands Skogsvårdstjänst tog sin nuvarande form, och ända sedan dess har vi arbetat med att göra skogar i norra Östergötland, Närke och Södermanland mer lönsamma. Främst genom försäljning av plantor, markberedning, viltbehandling, skogsröjning och rådgivning kring skogsvård.

Jag som driver Östergötlands Skogsvårdstjänst heter Anders Rising och har arbetat med skog i nästan hela mitt arbetsliv. Erfarenhet är viktigt för oss, det har både vi och våra kunder stor nytta av. Sedan 2008 vi varit ombud för Sundins Skogsplantor och förfogar över 7 arbetslag. För oss är det en oerhörd tillgång. Det gör oss väldigt flexibla och betyder i praktiken att inget jobb är varken för litet eller för stort. Samarbetet med Sundins Skogsplantor gör också att vi kan hålla hög kvalitet i vårt arbete och i de plantor vi säljer.

Vi har vårt kontor och vår plantterminal i Sonstorp. En liten ort utanför Finnspång som ligger nära till de stora skogarna. Det finns många fördelar med att vi är små och lokala. En av dem är att vi lär känna din skog. Vi vet precis vad den behöver för att må bra och det gör att arbetet flyter på bättre. En annan fördel är att vi är smidiga och snabba. Vi är vana att lösa problem med kort varsel och är oftast inte långt ifrån din skog.

Hör av dig så berättar vi gärna mer om oss och vad vi kan göra för din skog.